H.UNG.A.RO Focsani firme 5640

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
FIRME
Focsani (Romania) / (alege oras)

FIRMA

H.UNG.A.RO srl

VN / Focsani
De ce HUNGARO INSTALATII?

HUNGARO INSTALATII este un concept aparut in anul 2004 pe baza colaborarii dintre doua societati: REFLEX PRODCON si H.UNG.A.RO.
Firma REFLEX fondata in anul 1994 are o vasta experienta in domeniul constructiilor civile si a celor industriale. Datorita imbinarii perfecte dintre experienta personalului, profesionalism si a placerii de a gasi cele mai bune solutii pentru clientii sai, firma REFLEX si-a castigat un loc foarte important pe piata constructiilor din Vrancea.
Firma H.UNG.A.RO. fondata in anul 2002 realizeaza intermedierea intre clienti si partenerul sau REHAU Polymer. Colaborarea dintre H.UNG.A.RO si firma REHAU a inceput in anul 2003 si prevede faptul ca firma H.UNG.A.RO este Partener REHAU pentru zona Vrancea.
Alaturarea celor doua societati REFLEX si H.UNG.A.RO a aparut din necesitatea existentei pe piata a unei firme care sa poata asigura « Pachetul complet pentru constructii ».
Ca portofoliu ne putem lauda cu peste 10.000 mp de incalzire in pardoseala realizati pana la data de azi. Am realizat sistemele de incalzire la un numar mare de case particulare, hoteluri si in curand ne vom lauda cu realizarea incalzirii unui Show-room in Focsani.

HUNGARO INSTALATII va ofera:

· vanzare, consultanta, proiectare, design prin societatea H.UNG.A.RO ;
· montaj, asistenta tehnica, executie, management de proiect prin firma REFLEX.

Pe piata din Vrancea HUNGARO INSTALATII obtine rezultate maxime si de cea mai buna calitate si in acelasi timp usureaza munca clientului oferind toate produsele si serveciile pe care acesta le doreste.

DOMENII ACTIVITATE FIRMA
H.UNG.A.RO

REPREZENTANTE FIRMA
H.UNG.A.RO

CONTACT FIRMA
H.UNG.A.RO

  • Adresa: Str. Unirea Principatelor, nr.18
  • Telefon: 0740020192
  • Fax: 0237626957
  • Persoana: Olivia Ungureanu
  • Email: olivia_ungureanu213@yahoo.com
  • Web: http://www.hungaroinstalatii.ro

Focsani HARTA


 
Firme
inscrie gratuit firma

Firme Categorii

Firme Administratie
Firme Afaceri & Comert
Firme Agentii
Firme Alimentatie
Firme Auto
Firme Constructii
Firme Cultura
Firme Finante
Firme Imobiliare
Firme Industrie
Firme Invatamant
Firme IT
Firme Naval
Firme Prestari Servicii
Firme Producatori
Firme Sanatate
Firme Utilaje
Institutii

raporteaza o eroarePrin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide